Implanturile dentare și beneficiile lor în comparație cu alte tratamente dentare

Cabinet stomatologic sector 5, CRIS SMILE Studioimplant dentar de calitate în Sectorul 5 al Bucureștiului.

Căutați un cabinet stomatologic de încredere în Sectorul 5 al Bucureștiului pentru a vă face un implant dentar? Ați ajuns la locul potrivit! Cabinetul stomatologic CRIS SMILE Studio oferă servicii de implant dentar de înaltă calitate, într-un mediu confortabil și prietenos.

De peste 15 ani, CRIS SMILE Studio a deservit cu mândrie comunitățile din Sectorul 5, inclusiv zonele Sebastian, Magurele, Bragadiru, Calea Rahovei, 13 Septembrie, Petre Ispirescu și multe altele. Echipa noastră de medici stomatologi experimentați și dedicați lucrează împreună pentru a oferi soluții personalizate pentru fiecare pacient.

Implanturile dentare sunt o modalitate populară și eficientă de a înlocui dinții lipsă sau deteriorați. Aceștia oferă multe avantaje față de alte tratamente, cum ar fi punțile, coroanele și protezele dentare. Implanturile dentare sunt o soluție pe termen lung, oferind stabilitate, un aspect îmbunătățit și o mai bună sănătate orală.

Spre deosebire de alte tratamente, implanturile dentare sunt concepute să dureze o viață întreagă și sunt mai rezistente la carii și deteriorări. Cu ajutorul implanturilor, vă puteți bucura de un zâmbet cu aspect natural, foarte funcțional și care poate dura mulți ani de acum încolo. În plus, acestea necesită puțină întreținere și pot ajuta la păstrarea sănătății dinților și țesuturilor din jur. Indiferent dacă vă lipsește un dinte sau mai mulți, implanturile dentare sunt o soluție ideală pentru a vă reface zâmbetul.

Există mai multe tipuri de implanturi dentare disponibile, în funcție de numărul de dinți care sunt înlocuiți și de starea osului maxilar. Cele două tipuri cele mai comune sunt implanturile endosteale și cele subperiostale. Implanturile endosteale sunt utilizate de obicei atunci când se înlocuiește un singur dinte sau mai mulți dinți. Aceste implanturi sunt plasate chirurgical direct în osul maxilarului și apoi sunt acoperite cu o coroană dentară. Implanturile subperiostale sunt utilizate atunci când osul maxilarului s-a deteriorat sau dacă pacientul nu poate fi operat. Aceste implanturi sunt plasate sub linia gingivală și apoi sunt acoperite cu o coroană dentară.

Implanturile dentare sunt concepute pentru a fi o soluție pe termen lung pentru dinții lipsă. Cu o îngrijire și o întreținere corespunzătoare, implanturile pot dura mulți ani. Cu toate acestea, durata de viață a unui implant poate varia în funcție de sănătatea orală a pacientului și de calitatea implantului. În medie, un implant dentar poate dura până la 10 ani sau mai mult.

Îngrijirea implanturilor dentare este similară cu îngrijirea dinților naturali. Este important să vă spălați pe dinți și să folosiți ața dentară de două ori pe zi, precum și să vă vizitați dentistul în mod regulat pentru controale și curățări. De asemenea, este important să evitați alimentele tari și lipicioase care pot deteriora implantul sau îl pot scoate din loc. În plus, este important să evitați fumatul, deoarece acesta poate crește riscul de boli ale gingiilor și de eșec al implantului.

Deși implanturile dentare sunt, în general, sigure, există unele riscuri și complicații potențiale care pot apărea. Printre acestea se numără infecția, afectarea nervilor, probleme cu sinusurile și deteriorarea dinților din jur. Este important să discutați orice riscuri potențiale cu medicul dentist înainte de a efectua procedura.

Cât timp este nevoie pentru a avea implanturi dentare?

Procesul de implantare dentară durează de obicei câteva luni de la început până la sfârșit. Primul pas este să vă consultați cu un medic dentist pentru a stabili dacă sunteți un candidat potrivit pentru implanturi. Următorul pas este introducerea implantului în osul maxilarului și permiterea vindecării și fuzionării acestuia cu osul. După ce implantul a fuzionat cu osul, medicul dentist va atașa un pilon la implant și, în final, va plasa coroana.

Implanturile dentare sunt dureroase?

Implanturile dentare nu sunt de obicei dureroase, atât timp cât pacientul este sedat corespunzător în timpul procedurii. Este posibil ca pacientul să resimtă un mic disconfort și o umflătură după aceea, dar acestea ar trebui să dispară în câteva zile.

Dacă vă lipsesc unul sau mai mulți dinți, implanturile dentare pot fi o soluție ideală pentru a vă reface zâmbetul.

La CRIS SMILE Studio, folosim cele mai avansate tehnologii și tehnici pentru a realiza implanturile dentare. De la implanturile endosteale la cele subperiostale, oferim soluții pentru orice caz. Prin utilizarea celor mai bune materiale și a celei mai recente tehnologii de implant dentar, ne asigurăm că pacienții noștri primesc un zâmbet cu aspect natural și o soluție de durată pentru dinții lipsă.

La fel ca orice altă procedură stomatologică, există riscuri și complicații potențiale asociate cu implanturile dentare. Însă, la CRIS SMILE Studio, suntem pregătiți să discutăm orice riscuri potențiale cu dumneavoastră și să vă oferim cele mai bune opțiuni de tratament pentru nevoile dumneavoastră specifice.

În plus, CRIS SMILE Studio este membru al Colegiului Medicilor Dentiști din România, ceea ce înseamnă că suntem supuși standardelor cele mai ridicate în ceea ce privește calitatea serviciilor noastre și siguranța pacienților noștri.

Vă invităm să ne vizitați pentru o consultație și să aflați mai multe despre cum putem ajuta să vă restabiliți zâmbetul cu un implant dentar de înaltă calitate. Suntem aici să vă ajutăm să obțineți rezultatele pe care le doriți, într-un mediu confortabil și sigur. Contactați-ne astăzi și vă vom oferi o experiență stomatologică unică!

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durere sau să evitați să zâmbiți. Programați o consultație gratuită la Cris Smile Studio astăzi și începeți călătoria către un zâmbet sănătos și strălucitor. Vă vom trata cu atenție și empatie în fiecare etapă a procesului de implant dentar.

La cabinetul stomatologic Cris Smile Studio din sector 5, ne concentrăm pe furnizarea de servicii stomatologice de calitate pacienților noștri.

office@cris-smile.ro

021.9177 – 0723.918.404

Ne gasiti aici: Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti

Back To Top