Impreuna in actul final al vietii: Doi soti nonagenari, IMPREUNA chiar si in… suicid. Un cutremurator SEMNAL DE ALARMA

[ad_1]

Doi soți de de 96, respectiv 91, de ani (după unele surse, cei doi ar fi avut, ambii 89 de ani) au sărit împreună de la geam. În nean, pentru.. totdeauna! NU nu „o dăm” pe poezie, ci vă comunicăm un fapt pe cât de real pe atât de tragic care… poate spune multe și…poate trage un semnal de alarmă!

Surse apropiate anchetei au transmis că bătrânii aveau un băiat care muncea la Bruxelles și erau îngrijiți de o femeie, bătrâna având probleme psihice.

Aceștia locuiau singuri la etajul 3 al blocului, dar s-au aruncat de la balconul ghenei de gunoi de la etajul 7, cee ace induce ideea că victimeleau vrut înadins să-și ia adio de la viață și și-au gândit gestul în cele mai mici amănunte.

 Un trecător, martor la teribila cădere în doi, a sunat la 112.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Articolul Impreuna in actul final al vietii: Doi soti nonagenari, IMPREUNA chiar si in… suicid. Un cutremurator SEMNAL DE ALARMA apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Back To Top