O biblioteca mica de-as avea, ce minuni as face cu ea! Cea din Sirna, distinsa cu TROFEUL Erasmus!

[ad_1]

„Dragii mei,

Biblioteca din comuna Șirna, județul Prahova a primit astăzi Trofeul Erasmus+ 2022 pentru excelență în implementarea proiectului Erasmus+ din domeniul educației adulților, „Biblioteca Verde pentru o comunitate durabilă – Lib4Green”. Proiectul Erasmus+ al bibliotecii și al comunității noastre a fost prezentat astăzi la Conferința națională de valorizare a ANPCDEFP „Învață și dă mai departe. Perspective”, fiind recomandat de Agenția Națională  drept exemplu de bună practică în  România.

Este o mare onoare pentru noi toți acordarea acestei recunoașteri a performanței în domeniul proiectelor Erasmus+, pentru care le mulțumesc tuturor celor implicați în această  poveste de succes: Consiliului Verde al Bibliotecii, comunității pentru care a fost scris și care s-a implicat, Bibliotecii Nationale și Universitare din Zagreb, Croația, partenerul nostru în activitatile de învățare, tuturor partenerilor noștri, Agentiei Naționale Erasmus+ și, în mod special, coordonatorului nostru de proiect, Doamna Mărioara Ene, pentru sprijinul și creditul de încredere pe care ni le-a acordat.

Nu a fost deloc ușoară implementarea acestui proiect european care a prins perioada pandemiei, dar rezultatele sunt mult peste așteptările pe care le-am avut.

La sfârșitul acestui an, mai precis pe 30 decembrie 2022, proiectul se va încheia. Dar până atunci, mai avem prevăzute câteva activități, la care vă rog să ne fiți alături!

Țineți aproape de bibliotecă pentru că vor fi și alte oportunități de proiecte!

„Transformăm România prin învățare!”

Vă mulțumește tuturor,

Bibliotecara voastră”

 Este mesajul transmis chiar în această seară de Iuliana-Camelia Pîrvu, directorul (mai bine spus… INIMA) bibliotecii din comuna Șirna, acolo unde zi de zi prind viață proiecte și initiative de nota 10. Și iată, se-arată roade demne de apreciat.

Dar, dincolo de titlu, de premiu, în sine, trebuie înțeles că tot ceea ce se întâmplă în acest spațiual cărții, al cunoașterii, se așază în mintea și sufletele copiilor și… numai. Și asta va rodi acum dar și mâine…

SINCERE FELICITĂRI!

Articolul O biblioteca mica de-as avea, ce minuni as face cu ea! Cea din Sirna, distinsa cu TROFEUL Erasmus! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Back To Top