Proiect de aproape 3 milioane de lei finantat prin PNRR, la Busteni! Urmeaza, spune primarul, un „proiect-surpriza”

[ad_1]

„Proiectul depus prin programul PNRR „Asigurarea infrastructurii pentru transport verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local)”, în valoare de 2.929.006,50 lei (TVA inclus) a fost aprobat!
Proiectul constă în instalarea în orașul Bușteni a unui sistem modern de supraveghere și a altor echipamente/tehnologii moderne, astfel încât cetățenii să fie în siguranță deplină, bunurile și clădirile domeniului public să nu mai fie vandalizate, parcările să se facă regulamentar.
 În ciuda faptului că în orașul nostru există și persoane care trăiesc parcă într-o realitate paralelă și afirmă că orașul Bușteni nu are proiecte, afirmații false făcute fără a verifica situația reală, vă informăm că până în acest moment s-au depus 18 cereri de finanțare pentru proiecte cu fonduri nerambursabile prin programele Anghel Saligny, AFM, PNRR sau alte surse de finanțare, dintre care 6 au fost deja aprobate.
În aceste zile lucrăm contracronometru pentru a se putea depune la timp al 19-lea proiect, deschiderea axei de finanțare fiind vineri la ora 10:00. Este vorba despre un proiect surpriză în valoare de  ~14.000.000 lei, benefic atât pentru cetățenii din Bușteni cât și pentru turiștii care ne vizitează. Dacă v-am făcut curioși cu privire la acest proiect, vom reveni cu detalii imediat după ce avem confirmarea că toată documentația este în regulă pentru depunerea cererii de finanțare”, anunță entuziast primarul din Bușteni, Mircea Corbu.
 Edilul mulțumește tuturor cetățenilor pentru încrederea oferită și… promite ca și în continuare să fim atent, împreună cu toți cei din administrație, la orice oportunitate de finanțare, orice proiect bun pentru Bușteni dar și pentru cei care ne vizitează.

Articolul Proiect de aproape 3 milioane de lei finantat prin PNRR, la Busteni! Urmeaza, spune primarul, un „proiect-surpriza” apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Source link

Back To Top