Vesti bune pentru modernizarea iluminatului pulic in capitala! Aflati detalii acum!

[ad_1]

Primăria Municipiului București a depus la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) o nouă cerere de finanțare nerambursabilă, în valoare de 50 de milioane de lei, pentru eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public.

Vor fi montate corpuri de iluminat noi, moderne, eficiente din punct de vedere energetic pe 34 de artere din Capitală. Este vorba despre Bd. N. Titulescu, Bd. Banu Manta, Bd. Beijing, strada N. Caramfil, strada Av. A. Șerbănescu, Bd. Aerogării, Bd. I. I. de la Brad, Șos. Gh. Ionescu Șișești, Șos. Pantelimon, Str. L. Rebreanu, Bd. N. Grigorescu, Bd. Aviatorilor, Calea Giulești, Bd. Constructorilor, Calea Crângași, strada Valea Cascadelor, strada Preciziei, Șos. Antiaeriană, Șos. Alexandriei, Calea Rahovei, Calea Floreasca, Șos. Pipera, Bd. Expoziției, Calea Plevnei, Bd. Lacul Tei, Bd. 1 Decembrie 1918, Șos. Chitilei, Șos. București-Târgoviște, strada Buzești, strada Berzei, Șos. Grozăvești, Bd. Geniului, Pasaj Basarab, Bd. Dinicu Golescu.

Tot la Administrația Fondului pentru Mediu a mai fost depusă în luna august, o cerere de finanțare, în valoare de 30 de milioane de lei, din care 25 de milioane de lei eligibili, pentru eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public pe 15 străzi, printre care Drumul Taberei, Theodor Pallady, Camil Ressu și Bd. Bucureștii Noi.

Primarul General, Nicușor Dan: “Prin aceste finanțări nerambursabile vom înlocui 10% din iluminatul public din București – aproape 13.000 de corpuri de iluminat, ceea ce ar însemna și o factură la iluminat mai mică, cu peste 10 milioane lei. Totodată, modernizarea sistemului de iluminat va contribui la creșterea siguranței cetățenilor și a traficului auto pe timpul nopții.”

Articolul Vesti bune pentru modernizarea iluminatului pulic in capitala! Aflati detalii acum! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Back To Top