Când ești obosit descoperă relaxarea adevărată la salonul de masaj erotic din București

Cum facem după o zi plină sau o săptămână încărcată să ne procurăm momente de liniște și de odihnă? Fie mergem la shopping sau ieșim în oraș cu prietenii, poate o scurtă călătorie ne poate revigora.

Adevărata relaxare însă, se poate obține într-un mod mult mai plăcut, dar diferit de ceva experimentat înainte. Este vorba de un masaj senzual și aducător de stare totală de bine, efectuat de către maseuze pricepute. Acum este momentul să fii curios și să îți dai voie să vizitei acest loc magic, salonul SoulMasaj din capitală.

Prețurile practicate sunt pe măsura răsfățului oferit

Având în vedere lista bogată de tipuri de masaj, este de la sine înțeles că toate acestea au un preț. Chiar și așa, oricine își poate permite un masaj erotic într-un decor de lux, pentru a se simți răsfățat la maxim.

Pentru discreție maximă, masajul comandat poate fi făcut și în camera de hotel cerută de client. Sigur, și aici se poate personaliza în funcție de client și de dorințele acestuia. Nu vor lipsi șampania și compania a una, două sau chiar trei maseuze.

Tipuri de masaj efectuate la salonul SoulMasaj

Niciun loc nu este mai potrivit pentru explorarea dorințelor și fanteziilor decât un salon de masaj cochet. Aici este liniște și discreție, iar tipurile de masaj efectuat în compania maseuzelor te pot transporta în al nouălea cer. Pe lista de meniu se găsesc mai multe tipuri de masaj, care pot fi personalizate în funcție de dorințele clienților.

Este important de subliniat și faptul că programarea se face înainte, pentru a fi siguri de compania maseuzei dorite. Așadar, din meniu se alege atât maseuza, cât și tipul de masaj dorit. Pe listă se găsesc masaje topless, cu una sau două maseuze, apoi masajul asistat la duș sau cel stropit din belșug cu șampanie.

Masajul VIP este dedicat acelora care își doresc ceva special, ieșit din tipare. Pe meniu se mai găsesc și mesajele erotice pentru cupluri cu una sau două maseuze la alegere.

Relaxarea adevărată stă într-un masaj desăvârșit

Cine a avut parte de un masaj știe că acesta atinge deopotrivă, dar detensioneaza și mușchii și induce o stare de bine. Însă, căutarea nu se oprește aici, descopera relaxarea adevarata la salon masaj erotic Bucuresti. Viața este prea scurtă pentru un simplu masaj, se poate încerca mai mult ți într-un registru total diferit.

La salonul Soul din capitală, arta masajului este ridicată la rang de artă. Într-adevăr, cine are curajul să se programeze pentru o sesiune de masaj erotic, poate descoperi aici senzații nebănuite. Și asta pentru că doar aici, într-un loc magic și luxos, se redescoperă adevărata relaxare.

Maseuze încîntătoare sunt gata de a fi alături de clienți, având grijă de ei cu masaje făcute cu ajutorul uleiului de argan. Acesta are proprietăți terapeutice miraculoase, netezind pielea și eliminând micile imperfecțiuni. Deopotrivă, trupul și sufletul vor beneficia de aceste masaje profunde.

Tipurile de masaj se pot încerca pe rând pentru că nu dau dependență. Programări și tarife sunt pe pagina oficială soulmasaj.ro.

Contact: contact@soulmasaj.ro

Back To Top